25. „Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet”

Augusztus 11-én, szerintem minimum kétes körülmények között (a közönség „áruló takarodj” skandálása, dudálása közepette nem lehetett hallani a szavazásra felszólítást, így mi, a Göd Fejlődéséért frakció tagjai nem is nyomtunk gombot) a gödi képviselő-testület új fegyelmit indított Balogh Csaba polgármester ellen, és a mai nappal ismét felfüggesztette tisztségéből.

Kilóg a lóláb – ha (és amennyiben) a bíróság az előző felfüggesztést jogtalannak tartaná, a polgármester ma visszatérhetne a városházára, de ez a lehetőség annyira sérti a Samsung-koalíció érdekeit, hogy nem fordulhat elő – a cél érdekében Fülöp Zoltán „álpolgármester” arról is gondoskodott, hogy a felfüggesztésről szóló határozati kivonatot már az ülés szünetében elkészítsék a hivatal dolgozói. Azok, akik a jóhiszemű joggyakorlást kérik számon Balogh Csabán, a jog kényük-kedvére való csavargatásában elmennek a falig, és azon is túl. (A párhuzamok iránt érdeklődőknek ajánlom a Partizán TV Simicska Lajos életútját feldolgozó videóinak első részét.)

A sikerhez most nekem lenne szükségem a Fidesz-frakció támogatására, a folytatáshoz így egy másik emblematikus magyar filmből vett (kissé átalakított) szállóigéhez kell folyamodnom: „Könyörgöm, oszlassuk fel!”

25. „Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet”” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. A játékelmélet tudományosan kimutatta, hogy a mostani helyzet egy módon oldható meg: új emberek kellenek. Haladéktalanul ki kell írni új választást. Nincs más előremutató megoldás.

    Kedvelés

    1. Csaba teljesen új. Ezért is tenyerelt a középébe: fogalma nem lehetett a politika es gazdasagi szereplők összefonódásának MÉRTÉKÉRŐL. Egyébiránt teljesen igaza van… részemről Csabát leszámítva, mindenkit eltiltani, kiváltképp, aki már volt Gödön képviselő 2x.

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s