24. Titkoljuk el, hallgattassuk el, szabaduljunk meg tőle!

Az augusztus 10-i testületi ülést pénteken egykor hívta össze Fülöp Zoltán – de az előterjesztés csak annyit tartalmazott, védiratot fogunk benyújtani. Bár rögtön visszakérdeztem, mi ez az egész, válaszra sem méltatott senki.

A „last minute-előterjesztéseket” Szilágyi László új szintre emelte azzal, hogy az ülés lezárása után, 17.30-kor küldte meg nekünk… (Tartozom az igazságnak azzal, hogy az ülés elején kiosztotta a képviselőknek – és ha valaki megnézi a felvételt Göd facebook-oldalán, az is látszik, hogy nem kértek olvasási szünetet, nem voltak kíváncsiak rá, mi van benne.)

A város honlapján is zártként meghirdetett üléssel kapcsolatosan Balogh Csaba rögtön jelezte, hogy érintettként a nyílt tárgyalást kéri – Fülöp Zoltán facebook-kommentben ezt jelezte is egy érdeklődőnek. Így aztán jelen is voltak néhányan, és természetesen a felfüggesztett polgármester is ott volt, és szót kért. A képviselők SZAVAZTAK róla, hogy megkaphassa. Hogy ki nyomott igent, a kivetítő képén látszik. Ez most csak egy ilyen rövidke. A másik kép a levelem péntek fél kettőkor, amelyben tájékoztatást kérek az ülés témájáról.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s