9. Most a gödieken a sor

Más témán gondolkodtam (sebaj, holnap is van nap), de – ahogy már az első fejezetben írtam – az események néha függetlenek a szerzőtől.

Július 3-án Balogh Csaba polgármester nyílt fogadóórát hirdetett 9-ére, csütörtökre, a Duna-part Nyaralóházak színháztermébe, 18 és 20 óra között. A polgármester egyébként is tart fogadóórát, minden hétfőn magánszemélyeknek, illetve minden pénteken civil szervezeteknek és gazdasági társaságoknak, bejelentkezéses módon.

Tegnap, július 5-én este Lőrincz László alpolgármester is meghirdetett egy eseményt, szintén 9-e csütörtökre, 17 és 20 óra közöttre. A “Gödi duma party-n” bemutatkozik az Összefogásból kivált “Göd Fejlődéséért” frakció (DK, LMP, Jobbik).

Bár az alkalmak ütköznek egymással, elég hosszúak ahhoz, hogy aki nagyon szeretne, részben mindkettőn részt vehet. Ha csak az egyik fér bele, én a “duma party”-t javaslom, hiszen a Göd fejlődéséért frakcióból eddig csak Szilágyi László tartott nyilvános fogadóórákat, lakossági fórumot a választóinak, Fülöp Zoltán és Lőrincz László se alpolgármesterekként, se körzeti képviselőként nem hirdettek ilyen alkalmakat. Hives Gábor se, de ő listás képviselő, nincs saját körzete. (Bár, Lenkei György és Csányi József listás képviselőként is aktívak ott, ahol laknak és indultak.) Nem mellesleg, a Sportteraszon nem csak kérdezni és hallgatni lehet, hanem lecsót és jéghideg italt is osztanak. A krumplinak épp nincs szezonja.

Update: Utolsó két mondatomért bocsánatot kérek minden olyan gödi polgártól, akiben felmerülhetett, hogy megvásárolhatónak tartom a szimpátiáját. Nem törlöm ki, ha már leírtam, de a szándék egész más volt: bennem az kelt megütközést, ha van, aki ilyesmivel próbálkozik. De ha ez csak egy baráti gesztus, valamint az időpont is teljesen véletlenül ütközik a polgármester által meghirdetettel, akkor elnézést a szervezőktől is.

polgármesteri fogadóóra: https://www.facebook.com/events/879659189110884
“Gödi duma party”: https://www.facebook.com/events/271271734101523

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s